Hirdetés

A Ubisoft elárulta, mikor számíthatunk Beyond Good & Evil 2 gameplayre

|

Ennek tükrében teljesen világos, hogy nagyon messze vagyunk még a Beyond Good & Evil 2 megjelenésétől.

Hirdetés

Abbahagyja a játékfejlesztést a Rayman és a Beyond Good & Evil megalkotójaMichel Ancel, így a Beyond Good & Evil 2 már biztosan nélküle készül el, viszont nem lennék meglepve, ha egyesek már abban is kételkednének, hogy egyáltalán valaha elkészül-e, mivel nagyon hosszú ideje nem hallottunk felőle semmiféle konkrétumot. Nos, most végre némiképp változott a helyzet. Nagyon helyes, hiszen a 2018-as E3 már nagyon messze volt - ott láthattunk ugyebár korai gameplay videót a játékról.

Hirdetés

A Beyond Good & Evil 2-n senior producerként dolgozó Guillaume Brunier nemrég írt egy hosszabb bejegyzést, amiben többek között azt is elárulta, hogy a csapat következő mérföldköve egy játékmenet bemutató lesz, amire valamikor 2021 folyamán kerülhet sor - magyarul idén már teljesen bizonyos, hogy semmi újdonságot sem láthatunk majd a játékból. Brunier hangsúlyozta, hogy a fejlesztők elsődleges szempontja egy méltó folytatás elkészítése, így biztosan nem fogják sürgetni a dolgot, alapos munkát akarnak végezni.

Ebben nem is igazén érdemes belekötni, inkább később, akár jóval később kapjuk meg a Beyond Good & Evil 2-t, mintsem hogy csalódást okozzon a második rész. Egy kultikus játék folytatása esetében pedig nem is olyan nehéz feladat csalódást kelteni a keményvonalas rajongókban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)