Hirdetés

A Ubisoft elkezdte belengetni a Rainbow Six: Siege következő frissítését

|

Már tudjuk a nevet, az egyik új operátor kilétét, és egyéb apróságokat a korábbi szivárgásokból, de lassan már a Ubisoft is elkezdi bemutatni a csomagot.

Hirdetés

A Ubisoft szokás szerint le van maradva a szivárogtatók és adatbányászok mögött. Azt legalább már egy hivatalos forrásból (a Rainbow Six: Siege egyik e-sport oldaláról) tudjuk, hogy a következő kiegészítés címe a Neon Dawn nevet kapta. A név pedig nagyon is stimmel arra a vizuális tematikára, amit a Ubisoft ma belengetett.

A fejlesztők kiraktak egy nagyon parányi kis teasert a DLC-ről, de a lényegi információkat ismét csak a közösség tagjai szállították.

Hirdetés

Mostanra már tudjuk, hogy a Neon Dawn tartalmazni fog egy átdolgozott Chalet pályát, és legalább egy thaiföldi operátort. Utóbbiról már azt is kiderült, hogy Aruninak hívják, és egy MK14 EBR-rel, egy P10 RONI-val, valamint egy PRB92-vel lesz felszerelve. Képessége az, hogy le tud csapni egy lézeres kordont, ami sebez mindenkit, aki megpróbál átmenni az adott ajtón vagy ablakon.

Egyelőre nem tudni, hogy a Neon Dawn mikor érkezik, de ha a Ubisoft tartja az eddigi ütemterveket, akkor december körül számíthatunk a megjelenésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)