Hirdetés

A Ubisoft elvileg kukázott egy igazán különleges Watch Dogs-játékot

|

Izgalmas helyszínre kalauzolt volna el bennünket a következő Watch Dogs.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy nem túl rózsás anyai helyzete miatt épp masszív újratervezés van a Ubisofton belül, a francia kiadó ráadásul több még be sem jelentett projektet törölni kényszerült. A legfrissebb pletykák szerint ezek között volt egy olyan Watch Dogs-játék, ami biztosan sokan kipróbáltak volna.

Egy multiplayerre fókuszáló spin-offról van szó, ami egyáltalán nem mellékesen Ázsiába, egészen pontosan Tokióba helyezte volna át a harcokat.

Hirdetés

Gyakorlatilag egy battle royale címről lett volna szó a hírek szerint, amiben a jelenti a nagy csavart, hogy elsősorban lopakodnia kell a játékosoknak: az NPC-k közé kellett beolvadni a siker érdekében. Kiközben pedig Tokió városának gyanútlan járókelői között rejtőzködtünk, folyamatosan gyűjteni kellett a lootot is, hogy ha összecsapásra kerül a sor, fel legyünk rá készülve kellően.

A fejlesztőket a törlés után elvileg az XDefiant munkálataira csoportosították át.

Nagyon fontos ugyanakkor kiemelni, hogy mivel ezt a játékot a Ubisoft sosem jelentette be hivatalosan, nem tudhatjuk, hogy tényleg létezett-e akár koncepció szintjén is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)