Hirdetés

A Ubisoft elvileg új Prince of Persia és Immortals Fenyx Rising játékokon is dolgozik

|

Folytatódhat az utóbbi évek egyik legkellemesebb meglepetése, az Immortals Fenyx Rising, de nem maradunk új Prince of Persia nélkül sem.

Hirdetés

Tom Henderson a megbízhatóbb szivárogtatók közé tartozik, szóval, ha nem is kell gondolkodás nélkül mindent azonnal készpénznek venni, amit leírt, azért legalább figyelni mindenképpen érdemes rá. Henderson pedig most arról írt, hogy a Ubisoftnál jelenleg nagyjából 20 olyan játék lapul a fiókban, melyet a "közeljövőben" le is leplezhetnek.

Ezek közül az egyik az az Assassin's Creed Rift, amiről pletykálnak már egy ideje - ez lesz elvileg az a lopakodásközpontú, kisebb AC-játék, ami a következő nagy dobás, az Assassin's Creed Infinity előtt érkezik 2023 elején, eredetileg DLC lett volna, és Basim lesz a főhőse.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor harmadik részt kap a The Crew széria is, illetve folytatás érkezik a 2020-as Immortals Fenyx Rising is - utóbbihoz jelenleg is toborozzák még elvileg a fejlesztőket. Az Immortals egy meglepően jó keveréke lett az új Zeldának és az AC-játékoknak, ha még nem próbáltátok, akkor bátran pótoljátok, megéri. 

Henderson szerint ez még nem minden: a Ubisoft Montpellier egy teljesen új, két és fél dimenziós Prince of Persia címen is dolgozik, ami az Ori játékokból merít ihletet. Érdekes lenne látni, hogy több 3D-s Prince of Persia után egy efféle irányváltást lép meg a kiadó, nekünk nem lenne mondjuk ellenünkre.

Ti mit gondoltok ezekről a pletykált játékokról?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)