Hirdetés

A Ubisoft feltámasztott egy idén elkaszált játékot

|

A rajongók kérésére (egy kis ingyenes extrával) tért vissza a szerepjáték.

Hirdetés

A Ubisoft még a nyáron nekiesett, hogy rendbe tegye a szerverparkját és hogy megszabaduljon a feleslegessé és biztonsági kockázattá vált szolgáltatásaitól.

Ezzel alapvetően nem lett volna gond, de az intézkedések sűrűjében tönkretették a Might & Magic X: Legacy DRM szervereit is, amivel gyakorlatilag játszhatatlanná tették az egészet.

Akkor a helyreállítás helyett a teljes kukázás mellett döntött a Ubisoft, és a Might & Magic X: Legacy lekerült a digitális boltok polcairól.

Hirdetés

A rajongók értelemszerűen úgy érezték, hogy cserbenhagyták őket, és hogy a Ubisoft részéről ennyi volt a Might & Magic X történet. A stúdió legutóbbi ezzel kapcsolatos posztjából most kiderült, hogy a helyzet ennél egy fokkal bonyolultabb.

A Ubisoft nem mondott le a játékról: az elmúlt hónapokat azzal töltötték, hogy megtalálják a lehető legjobb megoldást a DRM szolgáltatás helyreállítására. 

A játék ismét elérhető a Ubisoft saját platformján, és a Steamen keresztül is, ráadásul mindenki behúzhatja a The Falcon & the Unicorn DLC-t is, teljesen ingyen. Ti visszatértek játszani vele?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)