Hirdetés

A Ubisoft Forwardon bemutatkozik egy titokzatos, új játék is

|

Egy rövid ízelítő adott betekintést a kicsit több mint egy hét múlva esedékes Ubisoft Forward felhozatalába.

Hirdetés

A nyári videojáték bemutatók szezonja hivatalosan is megnyílt a PlayStation Showcase-szel. Hamarosan kiderül, mivel készül az Xbox és Ubisoft csapata is a következő hónapokra, évekre. Utóbbi már el is kezdte csigázni a fogyasztói figyelmet. Kaptunk egy rövid kis ízelítőt, ami megerősítette, hogy melyik, már megjelent játékok lesznek ott biztosan a június 12-én esedékes bulin. Ennek köszönhetően már tudjuk, hogy az Avatar: Frontiers of Pandora, az Assassin's Creed Mirage és a The Crew Motorfest megmutatja majd magát. 

Hirdetés

A kérdés az, hogy mi vár még ránk ezeken kívül, de a Ubisoft erre csak egy fekete-arany zászlóval válaszolt, és egy sejtelmes utalással a videó végén. Jó esély van rá, hogy egy még be nem jelentett projektet hoznak magukkal.

A következő hét rengeteg izgalmat tartogat számunkra. A sort a Summer Game Fest nyitja majd június 8-án, amit az Xbox követ majd június 11-én. Az utolsó lesz a sorban a Ubisoft. Tőlük mi az, amit nagyon vártok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)