Hirdetés

A Ubisoft játékai is bekerülnek az Xbox Game Passbe?

|

Pletykák szerint még idén beolvad a Uplay+ is az Xbox szolgáltatásába.

Hirdetés

Várhatóan még márciusban érkezik egy adag Bethesda játék az Xbox Game Pass kínálatába, és ha minden igaz, legkésőbb holnap megtudjuk, miket játszhatnak majd korlátlanul ingyen az előfizetők. Az Electronic Arts is nemrég szállt be, ők mostanában sportjátékokkal és a Star Wars Squadrons-szal járultak hozzá ahhoz, hogy még boldogabbak legyenek a szolgáltatás felhasználói.

Egy xboxos ügyekben általában jól értesült szivárogtató, Shpeshal Ed azt állítja, 2021 végéig a Ubisoft játékai is megérkeznek.

Hirdetés

Abban nem biztos, hogy a teljes Ubisoft+-os kínálat elérhetővé válik, vagy hogy az EA Play-hez hasonlóan az is beolvad a Game Pass-be (főleg úgy, hogy csak PC-re érhető el), de úgy tippeli, hogy  minden jön, egészen a tavaly decemberben megjelent Immortals Fenyx Risinggal bezárólag - tehát az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs: Legion is.

Ezzel együtt szerinte áremelkedésre számíthatunk, de nem az alapárat fogják növelni, hanem felárassá teszik mind az EA Play-t, mind a Ubi+-t. Erre mi nem látunk sok esélyt, nem venné ki jól magát, ha a most extraként kínált EA-előfizetéstől elzárnák a felhasználókat.

Várjuk a további fejleményeket, de annyi biztos, hogy a Ubisoft a Game Pass-szerű megoldások nagy támogatója, és az Amazon Lunán is elérhető lesz az előfizetése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)