Hirdetés

A Ubisoft játékai visszatérhetnek a Steamre

|

A francia vállalat az elmúlt években az Epic Games Store-t részesítette előnyben, de ennek hamarosan véget vethetnek.

Hirdetés

Mostanában sűrűn szerepel a napi hírekben a Valve platformja. Hol rekordokat dönt a felhasználók száma, hol a vicces megjelenési dátumoknak vet véget, hol a játékok drágulnak a korábban bejelentett árfolyamkorrekció miatt. Eközben pedig a vállalat még mindig csak jelentések alapján dolgozik újdonságokon, szóval egy ideig még várhatunk arra, hogy megismétlődjön a Half-Life: Alyx esete. 

Éppen itt volt az ideje, hogy valami igazán jó hír is érkezzen a Steam kapcsán, noha ez sem hivatalos bejelentésből származik, hanem egy felhasználói találat alapján következtethetünk. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Ubisoft játékai több évnyi kihagyás után visszatérhetnek a Steamre, az egyik első fecske pedig az Assassin's Creed Valhalla lehet.

Hirdetés

Egy YoobieRe nicknevű Github-felhasználó fedezte fel, hogy a Valhalla Ubisoft Connect oldalának forráskódja nemrég frissült, és most már tartalmazza a "Steam" szót, pontosabban a következőt: "Internal Dev/QC - Assassin's Creed Valhalla [STEAM]".

Az Insider Gaming megkereste a dologgal kapsolatban a Ubisoftot, de a vállalat csak annyit közölt, hogy nem kívánnak pletykákat és spekulációkat kommentálni.

Ha a Ubisoft játékai valóban visszatérnének a Valve platformjára, annak bizonyára nagyon örülnének a platform felhasználói, hiszen a 2019. februári Trials Rising óta a cég inkább az Epic Games Store-t és a saját launcherét preferálta a PC esetében, és az már lassan négy éve volt. Azóta olyan játékokat adott ki a Ubisoft, mint a Tom Clancy's The Division 2, a Watch Dogs: Legion, az Assassin's Creed: Valhalla, a Riders Republic, az Immortals: Fenyx Rising és a Far Cry 6. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)