Hirdetés

A Ubisoft lehet, hogy megváltoztatja a Rainbow Six Quarantine címét, az okot nem nehéz kitalálni

|

Jelenleg nem cseng már annyira szépen a Rainbow Six Quarantine cím.

Hirdetés

A Rainbow Six Quarantine-t még a 2019-es E3-on leplezte le a Ubisoft, de azóta nem sok friss információval rendelkezünk a játék kapcsán. Nemrég azonban újra szóba került, egészen pontosan annak visszás címe. A koronavírusjárvány tükrében ugyanis nem biztos, hogy a lehető legjobb megoldás lenne ilyen címmel piacra dobni a játékot.

Az aggály egészen pontosan a francia cég nemrég megtartott befektetői kérdezz-felelek beszélgetésén merült fel.

Hirdetés

Itt a Ubisoftot irányító Yves Guillemot annyit válaszolt, hogy a cég jelenleg még fontolgatja, érdemes-e foglalkozni a cím lecserélésével, tehát egyelőre nem jelentették ki konkrétan azt, hogy menne a kukába a Rainbow Six Quarantine, és a kreatív csapat elkezdene serényen agyalni egy új, a jelenlegi vírushelyzethez nem ennyire szorosan kapcsolódó elnevezésen. 

A Rainbow Six Quarantine-nek eredetileg 2020-ban kellett volna megjelennie, de a startot elhalasztották. Egy ideig azt hittük, hogy idén márciusban érkezik, de később kiderült, hogy hibásan szerepelt a Ubisoft oldalán a tavaszi dátum. Jelenleg tehát nem tudni, pontosan mikor játszhatunk vele, ahogy azt sem, hogy milyen végleges címmel kell majd keresnünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)