Hirdetés

A Ubisoft ma leleplezi az új Ghost Recon játékot

|

A szivárgásoknak köszönhetően már körvonalazódott, hogy mi lehet a titokzatos projekt.

Hirdetés

Bár a Ubisoft nagyon próbálkozik, a Ghost Recon branddel egyelőre nem sikerült azt a sikert elérnie, amit a többi szériával (beleértve a Rainbow Sixet is). A 2017-es Wildlands például új oldalról igyekezett megközelíteni a koncepciót, amit a 2019-es és még idén is többször frissített Breakpoint is folytatott, de egyik játékról sem mondhatjuk azt, hogy maradandóak lettek volna. 

Hirdetés

Persze a vállalat nem adja fel: ma egy vadonatúj Ghost Recon projektről fogja lerántani a leplet, méghozzá egy különleges stream keretében. A legelső Ghost Recon epizód ugyanis 2001-ben, tehát 20 éve jelent meg, amit a Ubisoft egy 20th Anniversary Brand Showcase nevű eseménnyel ünnepel meg, ennek keretében számíthatunk a bejelentésre, méghozzá hazai idő szerint 19:00-tól. 

És hogy mi lehet ez a titokzatos Ghost Recon projekt? A ResetErán és a Redditen felbukkant - nyilván nem megerősített - szivárgások alapján a játék neve Ghost  Recon Frontline lesz, és a nyitott világú koncepció helyett visszatérünk benne a lineárisabb pályákhoz. A fejlesztést állítólag a Ubisoft Paris vezeti, amely a Wildlandsért és a Breakpointért is felelt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti örülnétek egy kötöttebb Ghost Reconnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)