Hirdetés

A Ubisoft már pénzt is ad, csak legyen, aki játszik a Hyper Scape-pel

|

Egy új promóció keretében 10 dolláros kuponnal próbálja a kiadó arra bátorítani a játékosokat, hogy tegyenek egy próbát battle royale játékával.

Hirdetés

A Hyper Scape finoman szólva sem igázta le a játévilágot. Az augusztusban indult battle royale-nak megvannak a maga erősségei, de egy túltelített piacra akart betörni meglehetősen későn, kevés innovációval.

A végeredmény sejthető volt, de ettől még a Ubisoft nem mondott le róla: Most éppen egy olyan promócióval igyekszik becsalogatni a játékosokat, amivel alapvetően mindenki csak nyerhet.

Hirdetés

Mármint mindenki, aki az Egyesült Államok vagy Kanada területén él; egyelőre nincs infó arról, hogy a világ más tájaira is kiterjesztik-e az ajánlatot.

Az ottani játékosok a Hyper Scape letöltése és pár kör játék után igényelhetnek egy 10 dolláros kupont a Ubisoft hivatalos oldalán, amit aztán beválthatnak a következő vásárlásnál. Új és visszatérő játékosok is élhetnek vele, de csak PC-n, és minimum 15 dollár elköltése esetén. Az akció december 17-ig él.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)