Hirdetés

A Ubisoft még nem kötelezte el magát a Steam Deck mellett

|

Nem kizárt, hogy a francia kiadó elhozza majd játékáit egyszer a Valve hordozható játékgépére.

Hirdetés

Még meg sem jelent, de sok játékosnál már most elég nagy sikert aratott a Valve újdonsága, a hordozható PC-konzolként funkcionáló Steam Deck, aminek köszönhetően még útközben is pörgethetjük majd kedvenc játékainkat. Habár eléggé úgy tűnik, hogy akadnak olyan címek, amelyek nem játszhatóak az új masinán, viszont még így is rengeteg előrendelőnek örülhettek Gabe Newellék, és lehet, hogy a jövőben még egy nagy kiadó is elhozza játékait a platformra.

Hirdetés

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot egy befektetői kérdésre válaszolva osztotta meg gondolatait a Steam Deckről, amire talán még ők is megjelentetik majd játékaikat, ha sikerül megfelelő nagyságúvá válnia a platformnak. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy csak akkor jelennek majd meg a kiadó játékai a gépre, ha elég népszerű lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Furcsa hozzáállásnak tűnik ez, hiszen a Steam Decken a PC-s játékok anélkül futnak, hogy a fejlesztőknek bármit tenni kellene ezért (többnyire) ellentétben például a Stadiával vagy a Lunával, melyeknek a kiadó nagy támogatója. Az is igaz ugyanakkor, hogy a Ubisoft újabb játékai PC-re az Epic Games Store-ból vagy közvetlenül a kiadótól vásárolhatók meg, Steamen nincsenek jelen.

Ti milyen ubisoftos játékot pörgetnétek útközben egy Steam Decken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)