Hirdetés

Na és mivel készül a Ubisoft a nyárra?

|

A Ubisoft megerősítette, hogy saját műsort tervez, és eddig tartott a jó hír.

Hirdetés

Az előttünk álló két hét során számos izgalmas bejelentésre és trailerre számíthatunk, hiszen elrajtol az E3-at helyettesítő Summer Game Fest. Geoff Keighley eseménysorozata magában foglalja a Sony következő State of Play streamjét, a Netflix Geeked Weeket és az Xbox + Bethesda Games Showcase-t is a saját nagy bemutatója, a Summer Game Fest Showcase mellett, az említett műsorok során pedig többek között olyan kiemelt partnerek mutatják meg az aktuális projektjeiket, mint a 2K, az Activision, a Capcom, az Electronic Arts, a PlayStation, a Warner Bros. Games és az Xbox. Egy nagy hiányzót azonban sokan kiszúrtak, a Ubisoft ugyanis nem szerepelt a szervezők által közzétett listán.

Hirdetés

Nem véletlenül. A Ubisoft egyik szóvivője az Axiosnak erősítette meg, hogy a vállalat nem fog részt venni a nyári ünnepségeken, de még idén tartani fog egy saját rendezvényt. Hogy a Ubisoft távolmaradása vonatkozik-e minden korábban bejelentett projektjére, azt egyelőre nem tudni, az viszont biztos, hogy ha a kiadó később megrendezi a saját showját, ott bőven lesz mit mutatnia. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Avatar: A víz útja decemberi premierjének környékén számíthatunk a Ubisoft Massive által fejlesztett Avatar: Frontiers of Pandora megjelenésére, és olyan projektek is formálódnak a vállalatnál, mint a Mario + Rabbids Sparks of Hope, a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, a Rocksmith+, a Tom Clancy's The Division Heartland, a Skull & Bones, a The Settlers, a Beyond Good and Evil 2, egy új Splinter Cell és természetesen a következő Assassin's Creed. 

Ti mit vártok a leginkább a Ubisofttól?

Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)