Hirdetés

A Ubisoft megnyugtató híreket hozott az Assassin’s Creed Infinity kapcsán

|

Biztató híreket kaptunk az Assassin's Creed széria jövője kapcsán, például az Infinity nem free-to-play cím lesz.

Hirdetés

A 2007-ben indult Assassin's Creed sorozat receptjét legutóbb 2017-ben rázta fel a Ubisoft, amikor akció-RPG-t varázsolt az addig leginkább akció-kalandként jellemezhető orgyilkosos játékokból. Nyár óta azonban már tudni lehet, hogy ezzel nem állt meg a széria evolúciója, s néhány éven belül újabb profilváltásra számíthatunk.

Az Assassin's Creed Infinity munkacímen kalapált projektről egyelőre annyi ismert, hogy egy korokon átívelő live service játék lesz, amit a Fortnite-hoz hasonlóan fognak bővíteni a készítők, a Ubisoft Quebec és a Ubisoft Montreal. A kiadó legutóbbi pénzügyi beszámolóján azonban ismét szóba került a téma, így tovább tisztult a kép.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy a jelek szerint nem fog valóra válni sokak rémálma, az Infinity nem ingyenes játékként kerül majd piacra.

"Nem free-to-play cím lesz. Ez a játék sok narratív elemet tartalmaz majd. Nagyon innovatív játék lesz, de benne lesz minden, amit a játékosok eddig kaptak az Assassin's Creed játékokban, az összes elem, amit szeretnek…rögtön az elejétől. Szóval hatalmas játék lesz, de sok olyan elemmel, ami a múltban kiadott címeinkben is megtalálható."

- tájékoztatta a befektetőket Yves Guillemot vezérigazgató, szavaiból pedig arra következtethetünk, hogy az Infinity afféle "Best of Assassin's Creed" lesz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A beszámoló során a cég vezetősége azt is feltárta, hogy a játék fejlesztése továbbra is korai szakaszban jár, így akár igaza is lehet a bloomberges Jason Schreiernek, aki korábban arról írt, hogy 2024-nél előbb nem érdemes számítanunk a megjelenésre.

S hogy mi vár ránk addig? Azt már tudjuk, hogy az Assassin's Creed Valhallához idén is folyamatosan érkeznek majd az új kiegészítők, most pedig azt ígérte a Ubisoft, hogy az Infinity piacra dobásáig minden évben előállnak majd valamilyen "jelentőségteljes" fizetős tartalommal a franchise-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)