Hirdetés

A Ubisoft nem hagyja, hogy elvesszenek a Stadián megvett játékaid

|

Hiába húzza le a rolót a Stadia, a Ubisoft a PC-s pajtások segítségére siet.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy nem áll jól a Google Stadia szénája, de azért még így is biztosan felszaladt pár szemöldök, mikor kiderült, hogy 2023 januárjában végleg nyugdíjazzák az egész platformot. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vásárlók visszakapják az összes stadiás játék árát, valamint elvileg a hardverekét is. A Ubisoft viszont most csavart egy nagyot a dolgokon.

A francia kiadó ugyanis bejelentette, hogy aki szeretné, az simán átválthatja stadiás Ubisoft játékait azok PC-s verzióira a Ubisoft Connect rendszeren keresztül. Ezt a franciák egyik kommunikációs munkatársa, Jessica Roache erősítette meg a The Verge-nek. Hozzátette, hogy a későbbiekben még további részletekkel fognak majd szolgálni mindezekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Természetesen nagyon sok kérdés nyitott még. Ilyen például az, hogy a játékok mellett a konkrét mentések, az elért teljesítmények is átültethetők lesznek-e. Nagyon reméljük, hogy igen. A Google egyébként már leállította az értékelést a Stadia belső piacterén, így új játékokat (ubisoftosat vagy akármilyen mást) nem lehet itt vásárolni.

A franciák ajánlata a korábban megvett címekre érvényes. A Ubisoft egyébként maga is vizsgálja a játékstreamingben rejlő potenciált, és egyáltalán nem tántorította el őket ebben a Stadia bukása. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)