Hirdetés

A Ubisoft újrakezdi a Skull & Bones fejlesztését, live service játékot csinálnak belőle

|

Több évnyi munka megy a kukába, az alapoktól gondolják újra a teljes Skull & Bonest.

Hirdetés

Emlékeztek még arra a játékra, ami mindenki elméjébe úgy vésődött be, mint az Assassin's Creed játékok hajócsatáinak újrahasznosítása? Nos, nem a ti hibátok, ha már megkoptak az emlékeitek a Skull & Bones kapcsán, hiszen a Ubisoft régóta nem mesélt már semmi újat a játékról, a Ubisoft Forwardon sem esett róla szó. A Video Games Chronicle információi szerint pedig bizony ennek jó oka van.

Hirdetés

Értesüléseik szerint ugyanis a kiadó rebootolta a projektet, a Ubisoft Singapore csapatának újra kell kezdenie a fejlesztést, ezúttal pedig nem egy klasszikus AAA játékot terveznek már, hanem egy mostanában annyira divatos live  service címet. Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy a Skull & Bones esetében pontosan mit is takar a váltás, de feltételezhetően egy folyamatosan változó narratíva egészíti majd ki a szintén időről időre frissülő küldetéseket, és maga a világ sem marad statikus, ez is változik az update-ek hatására. Nagyjából úgy kell ezt elképzelni, mint a Fortnite-ot (nyilván nem játékmechanikáiban és körítésében, hanem a frissítési rendszer miatt). 

A Skull & Bonest eredetileg a 2017-es E3-on jelentették be, szóval bizony nem tegnap kezdték el a fejlesztését. A projekt újraindítása miatt pedig az is egyértelmű, hogy nem a közeljövőben fog megjelenni a Ubisoft hajócsatákra koncentráló játéka. Pedig a kiadónak nagy tervei voltak ezzel az IP-vel, még tévésorozatot is terveztek a támogatására. Eredetileg 2018 végén kellett volna megjelennie a Skull & Bonesnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)