Hirdetés

A UFC 4 kidolgozott mechanikáiról tanúskodik az új előzetes

|

Több mint négy percen keresztül csodálhatjuk, hogy milyen előrelépések történetek a legutóbbi epizód megjelenése óta.

Hirdetés

Az EA éves bevételének jelentős részét jelentik a különböző sportjátékokból befolyó összegek, melyek évről évre óriási sikert aratnak - lényegében függetlenül a minőségüktől. Nem minden sportág kap azonban évente új felvonást, az MMA rajongói például a 2018-ban megjelent UFC 3-mal kell beérjék, azonban hamarosan számukra is jelentkezik egy új résszel a stúdió.

Hirdetés

Nemrég jelentette be az EA, hogy augusztus 14-re időzítették az UFC 4 megjelenését, melyhez most ízelítőként egy videót is kiadtak, amiben mesélnek kicsit a mechanikákról. Úgy néz ki, hogy sokkal több lehetőségünk lesz a meccs megfordítására, ha a földre vittek minket, esetleg mi terítünk le valakit. Emellett nagyon odafigyeltek, hogy élethűek legyenek a reakciók egy-egy ütés után, hogy érezzük a súlyát a bevitt, vagy éppen elszenvedett találatoknak.

Az előrendelői akció továbbra is él, melynek keretében megkaphatjátok Tyson Furyt és Anthony Joshuát a kezdő karakterek közé, nem is beszélve egy adag személyre szabási lehetőségről. Az UFC 4 augusztus 14-én jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)