Hirdetés

A Valheim egyik játékosa hidat épített a világ végéhez

|

A laposföldhívőknek mind igazuk volt, legalábbis ha a viking túlvilágról beszéltek eddig.

Hirdetés

Egy Valheim-játékos összerakott egy hidat, amit a bejárható világ legvégéig kiterjesztett. A híd utolsó deszkájáról belenézhetünk a csalogatóan kék semmibe, ami mára már valószínűleg végtelen számú hajó és kalandozó vesztét okozta. A /u/Thommynocker néven ügyködő Reddit-felhasználó tákolmánya megóvta őt a biztos haláltól, és így megmutathatta nekünk is, hogy hogyan is néz ki a 10. birodalom legszéle.

Hirdetés

Egy hatalmas vízesésbe torkollik a világ vége, ami egyébként berántja a gyanútlan hajósokat, halakat, és mindent, amit arra vet a víz. Thommynocker hídja ezzel szemben stabilan megállta a helyét, bár azt nem kötötte az orrunkra, hogy hogyan hozta össze. Sokan az egy hete népszerűvé vált víz alatti építős trükkre tippelnek, de akárhogy is, az eredmény lenyűgöző.

The Bridge at the End of the World from r/valheim

Egyébként igen, Thommy a végén levetette magát a hídról, de ez már kevésbé hatott az újdonság erejével, mivel az építés során vagy hatszor vitte el az ár. A nagy eredmények olyakor nagy áldozatokat követelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)