Hirdetés

A Valheim játékosait egy pusztító bug kínozza, így kerülhetjük el a mentéseink eltűnését

|

A Valheim fejlesztői tudnak a hibáról, de egyelőre nem birkóznak meg vele. Azért tanácsaik vannak a problémák elkerülésére.

Hirdetés

A Valheim hatalmas sikert aratott világszerte, de a játéknak van egy komoly hibája. A játékosok sajnos nem ritkán veszítik el a mentéseiket és egész világaikat egy bugnak köszönhetően, amit a fejlesztők még mindig nem tudtak érdemben reprodukálni, így javítani sem.

Amíg a csapat megpróbálja helyrekalapálni a problémát, addig van egy-két trükk, amit ti is bevethettek azért, hogy megmaradjanak a világaitok.

Az egyik fontos apróság, hogy amennyiben lehet, ne ALT+F4-gyel zárjátok be a klienst. Úgy tűnik, hogy a hirtelen bezárás hozzájárul az adatvesztés lehetőségének kialakulásához.

Hirdetés

Ugyan a menü/exit gomb használata sem garantálja, hogy minden a helyén marad, azért érdemes lesz azt használni.

Ahhoz, hogy semmi se vesszen el a legbiztosabb út a fájljaitok kimentése. Navigáljatok el a C:\Users\Username\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\ könyvtárba, és mentsetek le mindent, arra az esetre, ha a bug elkapná a fájljaitokat.

Ha már korábban adatvesztés áldozataivá váltatok még akkor sincs minden veszve. Lehet, hogy megtaláljátok a mentéseitek régebbi változatait .fwl.old fájlokként.

A Valheim csak február 2-án startolt Steamen, de azóta már bőven túl van az egymillió játékoson. Remélhetőleg a fejlesztők hamar eltapossák a világokat elpusztító bugot, különben a rengeteg figyelem a hibára fog terelődni a játék nagyszerűsége helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)