Hirdetés

A Valheim máris minden idők legnépszerűbb steames játékai között van

|

A vikinges túlélőjátékot annyian pörgetik egyszerre, hogy azzal bekerült az összesített top 10-be.

Hirdetés

Február elején jelent meg, és viszonylag gyorsan elérte az egymillió eladott példányt az Iron Gate játéka, a Valheim, amit ebben a pillanatban is több mint 200 ezren játszanak, de csúcsidőben csak a Counter-Strike: Global Offensive és a Dota 2 előzi meg, a PUBG-t már simán le tudja nyomni. Napról napra egyre több érdeklődőt vonz, az egyszerre aktív játékosok száma az elmúlt 24 órában átlépte a 364 ezret.

Ez elég volt ahhoz, hogy bekerüljön minden idők tíz, az egyszerre játszók számát tekintve legnépszerűbb steames játéka közé, ha hihetünk a SteamCharts általában nagyjából pontos adatainak. Lehet itt egy kis anomália, mert az első Postal áll előtte, amivel 2019 novemberében 18-an, 2020 januárjában 38-an játszottak a csúcson, 2019 decemberében pedig elvileg 408 008-an, ami igen gyanús.

Hirdetés

Mindenesetre a Valheim abszolút esélyes arra, hogy még feljebb lépkedjen, és lenyomja az Among Ust, a Life is Strange 2-t, a Fallout 4-et és a Terráriát. Arra kevésbé fogadnánk, hogy a 830 387-tel negyedik helyen álló Cyberpunk 2077-nél feljebb jut, az pedig még inkább valószínűtlen, hogy a toronymagasan, több mint 3 millióval vezető PUBG-t lenyomja, de értek már meglepetések minket a múltban.

Azt, hogy miről szól a Valheim, és mi lehet a sikere titka, ebben a cikkben foglaltuk össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)