Hirdetés

A Valorant fejlesztői majdnem 9000 csalót tiltottak ki a szerverekről

|

A Riot szerint ez a tiltóhullám csak a kezdete annak a törekvésnek, ami a játék védelmét érinti.

Hirdetés

A Riot Games lövöldéje még mindig csak zárt béta fázisban van, de néhány játékos már nagy lendülettel próbálja feltörni annak védelmét. A stúdió nagyon komoly falakat épített a Valorant csatatereinek védelmére, de még így is vannak, akik sikerrel lebontják azokat. Persze a falak túloldalán ott vannak a játékmesterek, akik nagy örömmel hajítják ki a trükkös próbálkozókat.

Hirdetés

A Vanguard csapatának tagja, Phillip Koskinas tegnap este jelentette be, hogy "rátalált egy Valorant univerzumra, amiben 8873-mal kevesebb csaló lakik". Ez a vicces kis üzenet annyit tesz, hogy ennyi embert vágtak ki csalásért vagy a Vanguard megpiszkálásáért.

Sokan kritizálják a Riot védelmi rendszerét, de egyelőre úgy tűnik, hogy sikerrel szűri a játékosok rosszabbik táborát. Reméljük, hogy ez a megjelenés után is így marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)