Hirdetés

A Valorant rekordot döntött a startjával

|

Elvileg nem volt még olyan PC-s free-to-play játék, ami hasonlóan jó nyitást produkált volna.

Hirdetés

Rengeteg free-to-play játékot pörgethetünk PC-n, amelyek között értelemszerűen vannak népszerűbb, illetve kevésbé ismert alkotások is. A Riot Games vadonatúj lövöldéjét a nyár elejétől kezdve már bárki ingyenesen játszhatja és úgy tűnik, rengetegen éltek is ezzel a lehetőséggel.

Hirdetés

Friss jelentést közölt a videojáték-ipar kutatásával foglalkozó SuperData, amiből kiderült többek között az, hogy a Valorant produkálta az eddigi legjobb nyitást a PC-s free-to-play alkotások körében. A játékosszámnak és a bevételeknek köszönhetően még az Apex Legends tavalyi rajtját is sikerült leköröznie a Riot kompetitív lövöldéjének, ami bizony nem kis teljesítmény, hiszen a Respawn játékára is rengetegen vetették rá magukat megjelenéskor.

A Valorantnak egyébként még a nagy rivális CS:GO-nál is sikerült többet termelnie júniusban, ezzel párhuzamosan pedig romlott a Valve lövöldéjének teljesítménye, ami azt mutathatja, hogy a Riotnak sikerülhetett jó néhány játékost átcsalogatnia. Egyébként érdemes még megjegyezni, hogy a Destiny 2 háza táján is némi fellendülést mért a SuperData, aminek hátterében jó eséllyel az új játékbeli szezon megérkezése, valamint a közelgő kiegészítő bejelentése állhat.

Ti pörgetitek a Valorantot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)