Hirdetés

A Valorant új karaktere még ebben a hónapban berepül

|

A Riot Games kicsit átrendezte a terveit az Act 3 tartalmait illetően, de így sem kell nagyon aggódni: az új karakter már biztosan befut októberben.

Hirdetés

A Valorant Act 3 szezonja október 13-án kezdődik, aminek indulását egy új pálya, az Icebox megjelenése fogja megkoronázni. Persze a friss tartalmak sora nem merül ki ennyiben, a legizgalmasabb darabka, a következő ügynök érkezése még odébb van. Szerencsére sokat rá sem kell várni, mivel október 27-én ő is beköszön majd. 

Hirdetés

Egyelőre szinte semmi hivatalos infónk nincs a karakterről, de két képet már láthattunk róla. Az egyiken egy madarat tart a jobb vállán, miközben zöld lángok mardossák a bal karját. A hölgy katonai szerelésben pózol, melynek a zöld az uralkodó színe. Ha a természetközeli tematika nem lenne egyértelmű, akkor érdemes szemügyre venni a lenti posztert is, amiről egy zöldesen világító róka néz szembe velünk. Ebből arra következtetünk, hogy új karakter vagy át tud változni a vadon ragadozóivá, vagy sok állati cimborája van.

Az Act 3 egyébként egy új battle passt és fegyverskineket is hoz majd, így mindenkinek lesz miért hajtania a következő szezonban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)