Hirdetés

A Valorant új ügynöke a csillagok közül irányítja a csatateret

|

Bemutatkozott a legújabb karakter, akinek képességei kifejezetten arra szolgálnak, hogy megfigyeljék és irányítsák a harc menetét.

Hirdetés

A Riot Games bemutatta a legújabb Valorant karaktert, Astrát, aki saját asztrális kivetülését használja a harcban. Az új ügynök a testen kívüli formájával a pálya fölé emelkedhet és megfigyelheti a kör menetét.

Ilyenkor persze a fizikai testét hátrahagyja, ami egy nagy kockázat, de nagy nyereséget is hozhat, ha a megfelelő körülmények között használjuk és jól taktikázunk a szerezett információval. Astra egyébként a képes csapdákat és bombákat is elhelyezni a csatatéren, így tudja irányítani a meccsek menetét.

Hirdetés

Az új karakter már olyannyira nincs messze, hogy március 2-án, azaz holnap meg is jelenik és egy új battle passt is hoz magával. A bérletnek köszönhetően ismét számtalan kiegészítőt oldhatunk majd fel kedvenc karaktereinkhez és fegyvereinkhez. Ezúttal is lesz ingyenes és fizetős sáv, utóbbi feloldásához pedig 1000 VP-t kell elköltenünk.

A Valorant ingyenesen játszható, és jelenleg csak PC-n érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)