Hirdetés

A Valve 2 év után helyrerakta a Steam meghívókban megbújt hacket

|

A Secret Club győzelmet hirdetett, mostantól nem kell attól rettegnünk, hogy egy meghívón keresztül ellopják a fiókunkat.

Hirdetés

Pontosan egy héttel ezelőtt kezdte bejárni a sajtót a hír, miszerint nagy problémák vannak a Steam meghívórendszerével. A Secret Club nevű etikus hacker szervezet már vagy 2 éve tudott a dologról, és nem egyszer jelezte a kihasználható hibát a Valve-nak, de ők nem foglalkoztak sokat az üggyel, sőt, megtiltották a csapatnak, hogy publikálják az eredményeiket. A csapat a múlt héten megtörte a csendet, a sajtó pedig azonnal felkapta a dolgot.

Hirdetés

Lehet, hogy ezért, lehet, hogy nem, de a Valve most kigyomlálta a bugot. A kiskapu megtalálója, Florian Twitteren jelezte a jó hírt, és az események fényében megígérte, hogy közzétesz majd egy nagyobb cikket a hack technikai hátteréről.

Nyilván ez nem jelenti azt, hogy mindenki boldogan él és lövöldözik, amíg meg nem hal: bőven akadnak még gondok a Team Fortress 2 közösségi szerverstruktúrájában és a CS:GO-ban is, de remélhetőleg a Valve hamarosan ezeknek is utánajár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)