Hirdetés

A Valve bejelentette az idei Steam vásárok dátumait, hogy ne kelljen a szivárgásokkal bajlódni

|

Egy kicsit mindenki belefáradt már abba, hogy a 4chan nyomozóira kell támaszkodnia a vásárok időpontjaiért, így a Valve egyszerűen publikálta őket.

Hirdetés

Mindenki szeret óvatosan bánni a nehezen összekuporgatott filléreivel, így nyilván minden játékos toporogva várja a következő Steam vásárt. Nem csoda, hogy a szivárogtatók és adatbányászok rárepülnek minden pletykára és fájldarabra, hátha azokból kiderül, hogy mikor jön a következő szezonális akció.

A Reddit nyomozók és a 4chan kemény srácai most megpihenhetnek: a 2021-es év maradékára a Valve maga tette közzé a dátumokat.

Hirdetés

Oké, az adatokat igazából a Steamworksre rakták ki azzal a céllal, hogy a fejlesztőket segítsék, de mivel ezek publikus információk, így mindenki számára elérhetőek.

A következő lesz az idei menet:

  • Halloween vásár: október 28 - november 1
  • Őszi vásár: november 24 - 30
  • Téli vásár: december 22 - 2022. január 5-ig

Az egyes alkalmak között egyébként lesznek kiadókra specializált akciók is, szóval ha gondosan spóroltatok év közben, akkor a következő hetekben valószínűleg mindent be tudtok majd szerezni, amit csak akartatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)