Hirdetés

A Valve-hez igazolt a Thief és a System Shock dizájnere

|

Doug Church, a szakma egyik nagy veteránja mostantól a Valve csapatát erősíti.

Hirdetés

Doug Church nevét már csak azért is érdemes észben tartani, mert emberünk a '90-es évek kezdetétől napjainkig többek között olyan játékokon dolgozott, mint az Ultima Underworld I-II, a Deus Ex, a Tomb Raider: Legend, de ő volt a Thief: The Dark Project és a System Shock vezető dizájnere is.



Az utóbbi években az EA Los Angeles stúdiót erősítette, és egy Steven Spielberg nevével fémjelzett játék fejlesztését felügyelte, hogy aztán néhány héttel ezelőtt eleget tegyen a Valve felkérésének, ahol egyelőre nem tisztázott pozícióban dolgozik tovább. Arról sem áll rendelkezésünkre információ, hogy milyen projekt munkálataiba folyik bele, de szakmai múltja ismeretében sokat várhatunk tőle. Nem véletlenül akarta megszerezni a Valve.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)