Hirdetés

A Valve is áldását adta rá, hogy úgy játszd a Half-Life-ot, mint még soha

|

Egy lelkes modder teljesen új, roguelike-alapú játékélményt rakott össze a legendás lövölde alapjaiból.

Hirdetés

Ha már a Valve nem hajlandó bármit is kezdeni a Half-Life franchise-zal a VR területén túl, akkor majd a rajongók betöltik az alkotók által hagyott űrt. Miközben sebesen készül a Half-Life 2 Remastered projekt, egy másik modder, PnkyDev épp egy roguelike élményen dolgozik.

De nemcsak a műfajváltással járó új mechanikák miatt kell majd szokni Half-Life Loopot, mivel a kameranézet is módosul, ez már felülnézetes lövölde lesz, amiben Gordon Freemant irányíthatjuk. A néma hősünket G-Man bezárta egy időhurokba és halálos próbák elé állítja.

Hirdetés

A játék publikálási engedélyt kapott a Valve-től, ami azt jelenti, hogy PinkyDev kiadhatja a Steamen keresztül, és szabadon használhatja a Half-Life sorozat elemeit. A projekt nevét emiatt átírta Codename Loopra, de ezt leszámítva a tartalom maradt a régi. A lenti videóban láthattok is belőle egy 4 perces bemutatót.

PinkyDev éppen azon dolgozik, hogy befejezze a lineáris kampányt, és utána fog nekiugrani a teljes értékű roguelike élmény lefejlesztésének. Akinek felkeltette az érdeklődését, már ki is próbálhatja az időközben elérhetővé tett demón keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)