Hirdetés

[Frissítve!] A Valve még idén bejelenti a Portal harmadik részét?

|

A legtöbb leleplezést az ESRB-nek köszönhetjük, mint ahogyan a Valve következő projektjének idő előtti "bejelentését" is.

Hirdetés

A kritikai és bevételi sikereket követően nem létezett olyan játékos, aki ne tudta volna elképzelni, hogy a Valve nem hozakodik elő a Portal 3 ötletével belátható időn belül. A legfrissebb hírek szerint nekik lett igazuk...

A korhatár-besorolásokért felelős bizottság - rövidebben ESRB - ugyanis jó szokásához híven ismét információkat szivárogtatott akaratán kívül és a Valve egy projektjének neve tűnt fel listájukon PC, PS3 és X360 platformokkal megtoldva: ez pedig nem más, mint a Portal 3.

Vagy a világtörténelem legnagyobb átvágásáról van szó, vagy az ESRB játszadozik velünk április elseje alkalmából, vagy a Valve valóban gőzerővel készíti a Portal harmadik részét és az idei E3-on talán be is jelenti azt. A találgatások mindenesetre megindultak és valószínűleg addig meg sem állnak, míg a cég nem cáfol, vagy meg nem erősíti a híreszteléseket. Mi utóbbinak örülnénk a legjobban.

Frissítés: Természetesen ez csak áprilisi tréfa volt, de ha mégis bebizonyosodna az ellenkezője, tekintsetek jósnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)