Hirdetés

A Valve szerint sem jó ötlet az új Ubisoft DRM - Update

|

A Valve nem kíván ujjat húzni a játékosokkal, inkább levette az új Ubisoft DRM-et támogató játékokat a Steamről.

Hirdetés

Lehet sajnálkozni, esetleg kajánul röhögni, hiszen újabb pofont kapott a Ubisoft nagyszerű DRM megoldása. A Valve nem kívánta fejére vonni a nép haragját, így nemes egyszerűséggel levette a Steamről az Assassin's Creed 2-őt, és a Silent Hunter V-öt.

A drasztikus léps egyelőre csak az angol Steamezőket érinti, de még így is kellemetlen a Ubi számára. A hivatalos indoklás szerint a Valve nem kívánta kockáztatni eddigi jó hírét, ezért döntött az Assassin's Creed 2, és a Silent Hunter V mellőzése mellett. A Valve kijelentett továbbá, hogy egyik ilyen DRM támogatást "élvező" Ubisoft játékra sem tart igényt a jövőben...

UPDATE: A Ubisoft szerint nem a DRM miatt tűntek el a játékok az angol Steamről, hanem a két cég között valamiféle üzleti megbeszélés zajlik, és az eltünés csak átmeneti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)