Hirdetés

A vártnál hamarabb érkezik a Sniper Elite 5

|

Megjelenési dátumot kapott a Sniper Elite 5, a Rebellion lopakodósjáték-sorozatának új tagja.

Hirdetés

A Sniper Elite sorozat soha nem arról volt híres, hogy forradalmi újításokkal teszi jobbá az élményt részről részre, de így is élveztük az eddigi epizódokat. Az ötödik felvonásban ismét a második világháborúba utazunk vissza, Karl Fairburne ezúttal Franciaországban próbál meg leszámolni a nácikkal.

Mindössze pár hónapja jelentették be, de most már azt is tudjuk, mikortól játszhatunk vele.

Hirdetés

Azoknak, akik várják, május 26-át érdemes bekarikázni, ekkor érkezik a játék PC-s, PlayStation 4-es, PlayStation 5-ös, Xbox Series X|S-es és Xbox One-os változata, és azokon a platformokon, ahol a szolgáltatás elérhető, a Game Pass kínálatában is megtalálható lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A bejelentést egy új előzetes kíséri, ami a sztorit vázolja röviden, de mutat jeleneteket a játékmenetből is. Nem meglepő módon a lopakodásra helyezik a hangsúlyt ismét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)