Hirdetés

A vártnál később érkezhet a Forza Motorsport

|

Belsős források árulkodnak arról, mikor jelenhet meg az Xbox Game Studios egyik legjobban várt játéka.

Hirdetés

Az Xbox Game Studios fejese, Phil Spencer is elismerte, hogy a 2022-es évben nem sok játék segített rávenni a felhasználókat az Xbox-vásárlásra, de megígérte, hogy 2023 jóval izgalmasabb lesz. Az idei év felhozatalából adott ízelítőt a Developer Direct előadás a múlt héten, melynek során a már elérhető (és egyébként egészen kiváló) Hi-Fi Rush, a májusban érkező Redfall, a The Elder Scrolls Online júniusban megjelenő új kiegészítője, valamint a Minecraft Legends mellett a Forza Motorsportról is szó esett, ám megjelenési dátumot nem közöltek, csak annyit, hogy 2023-ban jön a játék.

Korábban arról volt szó, hogy tavasszal gurulhatunk majd ki a versenypályákra, azonban belsős forrásoktól származó információk szerint ez a terv felborult.

Hirdetés

Giant Bomb írója, a megbízható forrásokkal rendelkező Jeff Grubb a Game Mess Decides podcast egyik adásában elmondta, hogy körbekérdezett, és több forrásból is úgy hallotta, a Forza Motorsport az év második felére csúszik, leghamarabb a harmadik negyedévben (július, augusztus vagy szeptember során) érkezhet.

Spencer a megjelenési dátum kapcsán a napokban annyit mondott, hogy a minőség az elsődleges, konkrétumot csak akkor árulnak majd el, ha jobban látják, mikorra lesznek kész. Egyelőre csak biztosítani akartak mindenkit arról, hogy 2023-ban tervezik kiadni a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)