Hirdetés

A vártnál korábban élesedett a FIFA 21 és a Madden 21 újgenerációs frissítése

|

Az EA rádobta a körfordítós UNO kártyát a késésekről szóló hírekre.

Hirdetés

Egy nappal korábban kezdődött az újgenerációs foci szezon. A FIFA 21 és Madden NFL 21 PlayStation 5 és Xbox Series X/S frissítéseit mára ígérte az EA Sports, de már tegnap este felbukkantak, így már mindenki töltheti a felturbózott verziókat.

Az átállás nem lesz kifejezetten komplikált, már amennyiben nem lemezmeghajtós konzolról álltatok át egy meghajtó nélküli változatra. Akinek digitálisan van meg a két sportjáték valamelyike, annak annyi dolga lesz, hogy letöltse a játékot a PlayStation 5 vagy az Xbox Series X/S digitális üzletéből.

Hirdetés

Akinek lemezes példányai vannak, annak sem lesz sokkal bonyolultabb: be kell lökni a lemezt, és a konzol már fel is dobja a frissített változat letöltésének lehetőségét.

Az egyetlen problémás szituáció, ha valaki lemezen vásárolta meg a FIFA 21-et vagy a Madden NFL 21-et viszont lemezmeghajtó nélküli konzolt vett az újgenerációs vonalból. Ezesetben fel kell keresnie az EA terméktámogatási részlegét a példánya érvényesítéséhez.

Mindennel együtt nem egy bonyolult folyamat az, így aki az újgenerációs élményt szeretné élvezni, az már most nekivághat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)