Hirdetés

A vártnál korábban és egy nagy meglepetéssel érkezett az Assassin's Creed Valhalla lezárása

|

Több mint két év után végre tényleg lezárul az Assassin's Creed Valhalla története.

Hirdetés

Még egyetlen AC-játék sem bővült annyi megjelenés utáni tartalommal, mint az Assassin's Creed Valhalla. A Ubisoft Montreal viking kalandja ugyebár 2020 november 10-én jelent meg, ami azt jelenti, hogy több mint két éven keresztül folyamatosan frissült, most pedig befutott a történet végső lezárása. Ennek egyébként csak december 6-án kellett volna megtörténnie, a Ubisoft azonban tegnap este váratlanul bejelentette, hogy előrehozták a startot, és már tölthető az 1.6.2-os frissítés, illetve a hozzá tartozó ingyenes Last Chapter DLC.

Ez azonban messze nem minden: bekerült a játékba egy olyan extra küldetés, amelyben főhősünk, Eivor egy olyan karakterrel találkozik, aki fontos szereplője lesz a következő résznek, a 2023-ban megjelenő Assassins Creed Mirage-nak.

Hirdetés

Egy új "Shared History" küldetést is kaptunk ugyanis. Ilyenre már volt egyszer példa, akkor a misszió során Eivor az előző rész, az Assassin's Creed Odyssey főhősnőjével, Kasszandrával találkozott (és ezzel párhuzamosan a 2018-as Odyssey-be is bekerült egy új küldetés). Ezúttal Basim Ibn Ishaq's mentora, Roshan fog felbukkanni a Valhallában - nyilván jóval idősebb verzióját láthatjuk a karakternek, mint akivel jövőre megismerkedhetünk a Mirage-ban.

A Valhalla történetét lezáró kalandok akkor indíthatók el, ha már minden fontos feladatot elvégeztünk, vagyis meghódítottuk az összes angol régiót, pontot tettünk az asgardi történetszál végére, és az Order of the Ancients minden tagját elintéztük. 

A Last Chapter DLC tényleg a véget jelenti, a Ubisoft korábban már bejelentette, hogy nem érkezik a játékhoz New Game+ mód.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)