Hirdetés

A vártnál korábban jelenik meg az Assassin's Creed Valhalla

|

A Ubisoft nem akarja fölöslegesen váratni a rajongókat, előrébb hozta az Assassin's Creed Valhalla megjelenési dátumát.

Hirdetés

Ritkán van olyan, hogy nem egy csúszásról kell beszámolnunk, de az idei év egyebek mellett az új konzolok megjelenése miatt is különleges, sokan ezekhez igazodnak. A DiRT 5-öt például pont novemberre halasztották októberről, de épp azért, hogy közelebb legyen a megjelenése az új konzolokéhoz. Az Assassin's Creed Valhalla esetében is hasonló a helyzet.

Hirdetés

Annyi a különbség, hogy ennek megjelenését korábban november 17-ére jelentették be, azonban most, hogy kiderült, az Xbox Series X és Series S is november 10-én debütál, a Valhalla is egy héttel korábban érkezik, így lehet majd szépen az új gépek mellé venni. Az új dátum jelenleg a PC-s, PlayStation 4-es, Xbox One-os, és Xbox Series S|X-es változatra vonatkozik, mivel a Sony még mindig hallgat a PlayStation 5 megjelenési dátumáról. 

November közepe a konzolok nélkül is elég izgalmas lenne, hiszen ekkor jön a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Cyberpunk 2077 is. Meglátjuk, ezekkel variálnak-e valamit; szólni fogunk, ha igen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)