Hirdetés

A végéhez közeleg a Dying Light 2 fejlesztése

|

Nem hogy problémák lennének, valójában majdnem kész a Techland új játéka, a Dying Light 2.

Hirdetés

Korábbi tervek szerint a tavalyi év végén jelenhetett volna meg a Dying Light 2, de aztán idén tavaszra, majd 2020 végére halasztották. Időközben az is felmerült, hogy gondok vannak a fejlesztéssel, mert cikáznak az ötletek, állandóan változik a fókusz, és hirtelen döntések születnek, de ezt a fejlesztők igyekeztek hamar cáfolni.

Hirdetés

A The Escapistnek adott interjújában Tymon Smektala, a játék vezető dizájnere erre is kitért: elmondta, a fejlesztés a tervezett ütemben halad, a PolskiGamedev.pl-en megjelent cikk pedig rengeteg pontatlanságot tartalmazott.

Megnyugtatásképp elárulta, az egész csapat azon dolgozik, hogy mihamarabb kitűzhessék a megjelenési dátumot, bejelenthessenek minden infót, ami ehhez kapcsolódik, és már az utolsó hajrában van a fejlesztés. Valószínűleg szeptember-októbernél előbb így sem fog megjelenni, de ha már valami konkrétummal tudnak szolgálni, eleve boldogak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)