Hirdetés

A vérátömlesztésen átesett Quake is ott lesz a QuakeConon

|

Az idei esemény hivatalos programja meg sem próbálta rejtegetni a nagy bejelentést.

Hirdetés

Az id Software és a Bethesda további stúdiói már nagy erőkkel készülnek a jövő hétvégén esedékes QuakeCon 2021-re. Ugyan még nem tudjuk, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk a három napos showtól, de egy már lelepleződött: a fejlesztők visszahoznak egy legendát a múltból a Quake 25. születésnapja alkalmából.

Az azóta eltávolított leírás úgy kerülgette a remaster, remake, reboot és hasonló kifejezéseket, hogy azt tanítani lehetne, így természetesen ki sem derült, hogy tulajdonképpen miről van szó.

Hirdetés

Egyelőre annyi biztos, hogy ez a talán mindössze csak iciripicirit felturbózott változat a MachineGames műve, és lesznek benne eddig nem látott tartalmak is.

A QuakeCon 2021 hivatalos programismertetője így fogalmazott:

"A Quake visszatér. Egy különleges műsorban John Linneman a Digital Foundry-tól és Jerk Gustafsson a Machine Gamestől beszélgetnek majd a játék hagyatékáról, és hogy mit jelentett nekik a Quake. A páros az extra tartalmakról is szót ejt majd, amelyeket a Machine Games fejlesztett ehhez a "revitalizált" kiadáshoz."

A szövegezésből első olvasatra csupán egy szolid remasterre tippelünk, de tulajdonképpen bármiről lehet szó. Ti is úgy gondolátok, hogy ideje lenne már a Doomhoz hasonlóan megújítani a Quake-et is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)