Hirdetés

A VGA-n jelentik be az új Tony Hawk játékot

|

Az idei Video Game Awards-on többek között az új Tony Hawk játék is napvilágra kerül.

Hirdetés

A Tony Hawk nevével fémjelzett széria készítői már jó ideje nem tudtak maradandót alkotni, és bár a Tony Hawk: Ride és Tony Hawk: Shred egyedi próbálkozásnak számított a saját gördeszka kontrollerével, valami újjal kell előrukkolnia az Activisionnek, ha ennyire ragaszkodik a szériához.

Még nincs ötletünk, hogy mi lesz ez az új ötlet, de annyi biztos, hogy a most szombaton megrendezésre kerülő Spike Video Game Awards-on mindenre fény derül, Tony Hawk ugyanis Twitteren jelentetett meg egy üzenetet, ami arra enged következtetni, hogy ő maga is tiszteletét teszi a rendezvényen. Nem elképzelhetetlen, hogy maradnak a mozgásérzékelésnél, azonban a gördeszka helyett a Move-ot és a Kinectet kell használnunk. Kíváncsian várjuk a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)