Hirdetés

A videokártya árak az egekben, de legalább a Valheimben lehet egy RTX 3080-ad

|

A kriptobányászok halmokban vásárolták fel a hardvereket, így érthető, hogy vannak, akik feladják a harcot és inkább építenek egy digitális emlékeztetőt.

Hirdetés

A piac nehézségei miatt szinte lehetetlen normális áron beszerezni egy RTX 3080-at (vagy bármilyen más videokártyát), de egy YouTube-alkotót, Ghost Buildset ez nem állította meg.

Ha az Nvidia nem gyárt neki több VGA-t, akkor majd ő megcsinálja magának fából, pont úgy, ahogy viking őseink is tették azt évszázadokkal ezelőtt. Fogta a baltáját és munkaasztalát, és összerakta a saját, játékbeli videokártyáját a Valheimben.

Hirdetés

Ghost Builds egyébként rengeteg csodálatos épületet rakott össze, így a tapasztalata megvolt a melóhoz. A lenyűgöző része az egésznek nem csak az, hogy majdnem tökéletesen megalkotta a kártya felnagyított, fából készült mását, de mindezt modok nélkül hozta össze.

Ha másra nem is, arra majd jó lesz, hogy emlékeztesse életcéljára. A jelenlegi árak mellett évek hosszú és fáradságos munkája kell majd ahhoz, hogy megengedhesse magának a valódit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)