Hirdetés

A világ egyik legszórakoztatóbb játéka a várakozó gyalogosoknak

|

A Pong a világ egyik legzseniálisabb és legsikeresebb játéka, melyet most akár multiplayerben is lehet játszani, méghozzá a jelzőlámpa segítségével.

Hirdetés

A zöldre váró gyalogos azon kívül, hogy egyik lábáról a másikra áll, vagy a szemben lévő csajszit bámulja, nem sok mindent tud magával kezdeni. De mi van akkor, ha egy egyszerű érintőképernyő kerül a gyalogátkelőhely átellenes oldalaira, így az úttest túloldalára kívánkozó gyalogosok a kényszerű várakozás alatt Pongban mérhetik össze az erejüket. Bővebben minderről az Electrose vonatkozó cikkében olvashattok, illetve videón nézhetitek meg, hogy mennyire feldobja mindez a gyalogosok életét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)