Hirdetés

A világ legveszélyesebb repülőterei

|

Egész iparág alakult arra, hogy a Microsoft Flight Simulator X-hez kiegészítőket gyártsanak.

Hirdetés

Az egyik ilyen híres fejlesztő cég az Aerosoft, amely új termékkel jelentkezett.

A világon számtalan repülőtér található, amelyek közül néhány igen nehezen megközelíthető, illetve használható. Ezek közül hármat mutat be az új csomag.

Barra Eoligarry Airport (EGPR) a skóciai külső Hebridákon található - a repülőtér maga a tengerpart, az egyetlen a világon, amelyet a dagálytól függően bezárnak. Homokra kell leszállni, amely lehet kemény is és puha is, lehetnek rajta tócsák is, de akár tengeri növényzet maradéka is. Bámilyen hihetetlen, erre a repülőtére vannak menetrend szerinti járatok.

Matekane Air Strip (Lesotho) egy hegy tetején található, s egész évben nagy a forróság. Azonban aki itt továbbfut a pályán, az több ezer lábnyit fog zuhanni az alant rohanó folyóba - a Flying Doctors használja ezt a pályát, amitől mindenki retteg.

Mountain Air, Burnsville, North Carolina (2NC0) is egy hegyi pálya, de itt legalább nincs akkora szakadék, mint Matekaneban. A gépek szinte a kifutón parkolnak. Maga a pálya nagyon csúszós és általában össze-vissza fúj felette a szél - emiatt nagyon nehéz megközelíteni.

A csomag fícsörjei:

Nagy felbontású mesh

Nagy felbontású textúrák

Három repülőtér található benne.

Részletes kézikönyv jár mellé (minden létező térképpel és nagy magasságú működtetési előírással)

Innovatív animáció Mountain Airen.

Csúszós futópályák

Nagy kihívást jelentő felszállások és megközelítések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)