Hirdetés

A világról szól a The Last of Us Part II új bemutatója

|

Megérkezett a negyedik fejlesztői videó, ami a világot és annak veszélyeit mutatja be.

Hirdetés

Még egy kicsivel több mint két hetet kell kibírni, és mindenki nekiláthat a The Last of Us Part II-nak. Addig menetrend szerint tolja a videókat a Naughty Dog, a héten ért véget a négyrészes Inside sorozat egy, a világ bemutatására fókuszáló epizóddal.

Hirdetés

A készítők ismét megerősítették azokat, amiket már eddig is tudtunk: a bejárható terület nagyobb lesz, a kidolgozottsága pedig mélyebb, mint az első játék esetében. Röviden bemutatják a főszereplők otthonaként szolgáló Jacksont, ahol mindenki azon dolgozik, hogy az élet, amennyire lehet, visszatérjen a régi medrébe, valamint Seattle-t, ahol folyamatos háború zajlik két frakció, a fegyverekkel és kutyákkal egyaránt jól felszerelt WLF, valamint a csendes, lopakodós Szerafiták szektája között. És persze rajtuk kívül még a fertőzöttek is veszélyt jelentenek.

Pár napja írt előzetesünket is ajánljuk szíves figyelmetekbe, tesztünk június 12-én érkezik, ha mazurnak sikerül addig az utolsó collectible-t is megtalálnia. (Nagyon rajta van, szorítsatok neki!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)