Hirdetés

A Visceral Games MOBA-t fejleszt?

|

Sok fejlesztőcsapat fordul az egyre népszerűbb MOBA játékok felé. Most úgy tűnik a Visceral Games is beszáll az arénába.

Hirdetés

A Dead Space sorozatról elhíresült Visceral Games úgy tűnik egy MOBA (multiplayer online battle arena) játék fejlesztésébe fog. A DotA-ból kifejlődött játékstílus egyre népszerűbb, és a Guardians of Middle-earth-el már a konzolosokat is bevonja majd. Nem csoda hát, hogy egy alapvetően tripla-a címekkel foglalkozó stúdió figyelmét is felkeltette a műfaj.

Egy álláshirdetés ad okot a találgatásra. A hirdetésben MOBA, akció-RTS, akció-RPG és hasonló kategóriákban jártas dizájnert keresnek, aki „egészségtelen rajongással viseltetik a MOBA játékok iránt”. Én nem bánnám, ha egy prémium kategóriás DotA klón kerülne ki egy ilyen múltú csapat kezei közül, de ti mit gondoltok, kell még egy versenyző a MOBA piacra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)