Hirdetés

A víz alá visz minket a Hearthstone következő kiegészítője

|

Fontos újdonságokkal támad a Voyage to the Sunken City, aminek már a megjelenése is kedvezően közel van.

Hirdetés

2022-ben sem fogja friss tartalmak nélkül hagyni a Blizzard a Hearthstone zsugásait, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy több méretes kiegészítőt tartogatnak az elkövetkezendő hónapok, és talán kisebb volumenű meglepetésekre is számíthatunk.

Az idei év első nagy újdonsága a Warcraft univerzum egy olyan helyszíne köré épül fel, amelyet már régóta jól ismerhetnek a rajongók.

Hirdetés

Bemutatkozott a Voyage to the Sunken City kiegészítés, aminek középpontjában az ősi elsüllyedt város, Zin-Azshari áll. A lore-rajongók valószínűleg tudják, hogy a Nazjatar területén található hely volt a kaldorei birodalom fővárosa, de jó sok évvel ezelőtt víz alá került, és a night elfekből lett nagák játszótere lett.

A sztorihoz igazodva a kiegészítéssel együtt érkezik egy új típusú minion is, a Naga. Ezeknek a lapoknak leginkább a varázslatokkal zsonglőrködők örülhetnek majd.

Két friss keywordöt, vagyis játékmechanikát is kapunk. A Colossal olyan minionokat jelöl, amelyek túl hatalmasak ahhoz, hogy elférjenek egyetlen lapon, így lerakáskor vagy megidézéskor több részletben jelennek meg a pályán, így extra előnyhöz juthatunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A másik új keyword a Dredge. Ezzel a képességgel megleshetjük a paklink legalsó három lapját, majd kiválaszthatunk közülük egyet, ami legfelülre kerül. Ez kifejezetten jól jön, ha a kiegészítő sok olyan lapját hasznosítjuk, amelyek kártyákat pakolgatnak a pakli aljára. Érdemes úgy készülni, hogy ismét egy csomó új taktikával fogunk találkozni.

A 135 vadonatúj lappal érkező Voyage to the Sunken City április 12-én debütál, és vele együtt a Core szett is meg fog változni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)