Hirdetés

A Voidtrain egy dimenziók közti vonatra ültet

|

Az ősszel megjelenő Voidtrain egyedül, de akár online, másokkal együtt is különleges kalandot kínál egy interdimenzionális expressz legénységének.

Hirdetés

A grandiózus AAA címek sokaságában határozottan érdemes lehet odafigyelni a kisebb fejlesztőbrigádok munkáira is, hiszen így néha igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk. A Nearga csapata például egy egészen érdekes koncepciójú játékon dolgozik, ami jó eséllyel még idén meg is jelenhet. A nemrég leleplezett Voidtrainben egy interdimenzionális expressz legénységének a tagjaként tevékenykedhetünk, és utazásunk során rengeteg furcsa lénnyel találkozunk majd, de meglepetésekből, na meg persze veszélyből sem lesz hiány.

Hirdetés

Egyedül, de akár egy négyfős csapatban is kalandozhatunk, és nyersanyagok begyűjtésével folyamatosan fejleszthetjük a járművünket, ami a játék elején még egy elég szerény szerkezet, de később már menő mozdonyt varázsolhatunk belőle.

A felfedezés mellett persze gyakoriak lesznek a harcok is, hiszen előfordulhat, hogy egy szigeten vagy épp egy állomáson kerülünk összetűzésbe az ellenségekkel, de a fenti videó alapján úgy tűnik, néha a vonatunkról is lövöldözhetünk majd. Emellett különböző fejtörők is várnak ránk, ráadásul a kihívások nehézsége a járművünk fejlettségével együtt növekszik.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a Voidtrain valamikor idén ősszel érkezik meg PC-re. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)