Hirdetés

A Wallace és Gromit alkotói egy nyíltvilágú akció-kalandjátékon dolgoznak

|

Az Aardman stúdió kirakott pár álláshirdetést, ennek köszönhetően pedig már tudjuk, hogy milyen projekttel készülnek.

Hirdetés

A TechRadar rálelt a Wallace és Gromit stúdiójának álláshirdetéseire, melyek egy nagyon izgalmas játékról mesélnek. Specifikus információknak nyilván híján vannak a kiírások, de minket már ott megvettek, hogy egy "őrült, nyílt világ, lebilincselő történetekkel" lesz a középpontban.

Jelenleg a csapat narratív és pályadizájnereket keres, egy, a leírások szerint 3D-s akció-kalandjátékhoz. A humor nagyon fontos a stúdiónak, így valószínűleg a kaland lesz az erősebb része az élménynek, és nem annyira az akció.

Hirdetés

Akárhogy is, az Aardman nagyon szeretne innovatív játékrendszereket építeni, és teleszórni ezt az őrült világot érdekes, izgalmas és sokrétű karakterekkel.

Ha minden összejön nekik a fentiekből, akkor tényleg nem lehet majd okunk a panaszra, szurkolunk nekik.

Megjelenési időszakot természetesen még nem jelöltek meg, de azt már tudjuk, hogy a játék PC-re és konzolokra is készül, és hogy az Aardman összeállt egy "nagy kiadóval", a projekt összerakásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)