Hirdetés

A War Mongrels egy második világháborús taktikai RPG, amit most mozgás közben láthattok

|

A taktikai akciójátékok rajongóinak érdemes lehet végiglesnie a játékmenet bemutató mind a 24 percét.

Hirdetés

A Destructive Creations kiadott egy terjedelmesebb játékmenet videót a készülő War Mongrels című taktikai RPG-jéből. A videóban 2 német dezertőrt követünk, akik fogságból szökve próbálnak minél messzebbre jutni a keleti front borzalmaitól. Egy történelmi alapokra építkező kalandról van szó, ami ugyan nem egy megtörtént csatát fog feldolgozni, de mélyet merít a második világháború feljegyzett történéseiből.

Hirdetés

A játékot két módban lehet játszani: az óvatos, lopakodós játékosoknak ott lesz a planning mode, ahol kiadhatnak egy rakás parancsot és reménykedhetnek abban, hogy minden a tervek szerint fog lezajlani. A combat mode magától értetődő: itt már könyörtelen akcióra kell számítani. Utóbbi nyilván akkor is előkerül majd, amikor a terv félresiklik és a planning mode-ban kiadott utasítások a vesztünket okozzák.

A fejlesztők ígérete szerint ez egy kemény, könyörtelen történet lesz, ami egy picit sem próbálja majd elkendőzni a második világháború szörnyűségeit. Hogy ez mennyire fog sikerülni, az a 2021-es megjelenés után kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)