Hirdetés

A Wargamingnél a Total Annihilation és a Master of Orion sorozat jogai

|

A World of Tanks üzemeltetője két legendás IP-t is megszerzett magának az Atari garázsvásárán, és mindkettővel nagy tervei vannak.

Hirdetés

Továbbra is tart az Atari IP-jainak kiárusítása, melynek keretében a cég amerikai vállalata igyekszik megszabadulni a részvényesektől, az anyacégtől, illetve azoktól a franchise-októl, amikkel már nincsenek terveik.

Közel másfél héttel ezelőtt még jó esély volt arra, hogy a Total Annihilation jogok az Uber Entertainmentnél, a Master of Orion jogai pedig a Stardocknál kössenek ki, de végül mindkettőt a Wargaming kanalazta be. A cég vezetője, Victor Kislyi azt nyilatkozta, a franchise-t bővítő új játékok nagy, triple-A kategóriás címek lesznek, a Wargaming pedig minden erejét beleadja elkészítésükbe. "Ugyan túl korai még bármilyen részletről beszélni, elmondhatatlanul szeretnénk új életet lehelni ezen játékokba, melyeken többségünk felnőtt. Pontosan erre fogunk fókuszálni." - ígérte meg Kislyi, de azt, hogy a játékok mikorra várhatóak, érthető módon nem osztotta meg a nagyérdeművel. Addig is várjuk izgatottan a World of Warplanes-t és a World of Tanks Xbox 360-as verzióját. Mennyire örülnétek egy új Total Annihilationnek vagy Master of Orionnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)