Hirdetés

A Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters egyik főszereplője Gollam lesz

|

A kultikus Warhammer 40,000: Chaos Gate folytatása lehet a science-fantasy univerzum rajongóinak új kedvence, pláne, ha meghallják, hogy ki játszik benne.

Hirdetés

A Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters egy kegyetlen taktikai RPG-nek ígérkezik a GamesWorkshop félelmetes science-fantasy világában. A játékosok kapnak egy maréknyi egységet, akiket veszélyes küldetéseken kell keresztülnavigálniuk. Természetesen a sztorit izgalmas karakterek fogják mozgásban tartani, és ezek a karakterek komoly szinkronszínészeket tudhatnak maguk mögött. A játék egyik fontos szereplőjének, Vardan Kainak például maga Andy Serkis adta a hangját.

Hirdetés

Serkis egy rövid cameóra is beugrott, hogy egy trailerben bemutassa karakterét. A Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters 2022. május 5-én érkezik PC-re. Az előrendelés lehetősége már él, és aki korán fizet az extra apróságokat is kap a bizalmáért.

Az eddig látottak alapján egy izgalmas kalandnak ígérkezik ez a Warhammer 40,000 univerzumában. Ti ki fogjátok próbálni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)