Hirdetés

A Warhammer 40,000: Space Marine 2 új előzetesében a játék hátteréről meséltek a fejlesztők

|

Behind-The-Scenes videóval örvendeztette meg a rajongókat a Focus Entertainment.

Hirdetés

A ma esti Warhammer Skulls Showcase-en számos izgalmas Warhammer-tematikájú bejelentés, hír és infó érkezett, ezeket szépen sorjában mi is elkezdjük feldolgozni. A sokak által már nagyon várt Warhammer 40,000: Space Marine 2 például az alábbi videót kapta meg, ami nem is egy klasszikus előzetes.

Egy Behind-The-Scenes, vagyis kulisszák mögé betekintést engedő anyagról van szó, amelyben a Focus Entertainment munkatársai arról mesélnek, milyen a legendás Space Marine folytatásán dolgozni.

Hirdetés

Keményvonalas Warhammer-rajongóknak egyenesen kötelező az alábbi videó, de természetesen mindenki másnak is érdemes megnézni, aki várja már a játék érkezését. 

A Warhammer 40,000: Space Marine 2 PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra fog megjelenni. Nem lennénk nagyon meglepve, ha még a nyáron kapnánk belőle egy teljesértékű új előzetest is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)